Hvordan historien starter..

Hotel Jomfru Ane stod færdig i 2013, men historien om bygningen går langt længere tilbage. Bygningen er oprindeligt opført i 1900, og har huset en lang række forskellige erhverv og butikker gennem årene. Blandt andet var bygningen i mange år ejet af herre-logen “Veritas”.

I 2010 startede totalrenoveringen af 1. og 2. sal for at skabe Hotel Jomfru Ane. Bygningen blev skilt ad og genopbygget fra inderst til yderst, og den flotte facade blev restaureret således, at den igen fremstod som på billedet fra 1913.

I juni 2013 var hotellet klar til at byde velkommen til de første gæster i de nye og moderne værelser. Med vores placering direkte ud til byens gågader, er det nemt at efterlade bilen i parkeringshuset da de fleste seværdigheder og restauranter kan nåes til fods inden for få minutter.

Tæt på hotellet findes fantastiske gourmet restauranter, gode cafeer, sjove barer, shopping for store som små og interessant kunst og kultur.

Hos os er der tid til gæsterne, og vi vil altid gerne hjælpe med anbefalinger omkring området eller bare få en snak.

Værelserne er indrettet i en moderne stil med fokus på funktionalitet og indeholder alle arbejdsbord, fladskærms tv og eget badeværelse. Loungen i midten af hotellet er designet som et frirum for hotellets gæster. Det er her der serveres morgenmad og findes the/kaffe. I løbet af dagen benyttes loungen ofte af gæster til at arbejde og om eftermiddagen finder man tit gæster, der efter en lang dag trænger til et hvil og en gratis kop the eller kaffe.

Jomfru Ane Gade 1913
Jomfru Ane Gade 1913, Hotellet ses til venstre ved markiserne.
Foto: Aalborg Stadsarkiv
Hotel jomfru ane
Hotel Jomfru Ane som det fremstår idag